SON DAKİKA



Haber > Spor > M'bia fiyaskosu!

M'bia fiyaskosu!

21 Haziran 2015 Pazar - 02:12




Trabzon’a geldi, sağlık kontrolünden geçirildi. İmza attırıldı denildi ama istekleri bir türlü bitmedi. Başkan Hacıosmanoğlu biletini kesti.





Trabzonspor’da Stephane M’bia transferi adeta fiyaskoyla sonuçlandı. Geçtiğimiz çarşamba günü Trabzon’a getirilip sağlık kontrolünden geçirilen Kamerunlu futbolcunun cuma günü imza atacağı söylenmişti. Tam imza atacağı gün oyuncu kendisine söz verilen 1.5 milyon Euro imza parasının yatırılmaması halinde imza atmayacağını vurguladı. Sportif Direktör Süleyman Hurma ise, “Çözülemeyecek sorun değil” diyerek her şeyin yolunda olduğunu bildirmişti. Cuma günü akşam saatlerinde ise sorunun çözüldüğü ve imzaların atıldığı açıklanmıştı. Ancak dün yaşanan şok gelişmeler sonrası oyuncu ile ipler tamamen koptu.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, transferin perde arkasını şu sözlerle açıkladı: “M’bia ile anlaşmıştık. Ama resmiyete dökmedik. Elden kaçmasın diye önceki gün tesislerde ön protokol yaptık. Fakat orada bir madde vardı. O maddeden oyuncuyu vazgeçiremedik. İmza parası filan sorun değildi. Yıllık 2.6 milyon Euro garanti paraya da evet demiş ve imzalamıştık. O maddeden onu vazgeçirebileceğimizi düşündük. Söz konusu maddede ‘Alacaklarında 15 günden fazla gecikme olursa serbest kalır. Ayrıca her geçen gün için 5 bin euro faiz alır’ ifadesi vardı. Cuma günü görüşmeleri bırakıp gitmesin diye kabul etmiş gibi gözüktük. O maddede esneklik yapmasını ve bu süreyi 45 güne çıkarmasını istedik. Fakat burnundan kıl aldırmadı. Ben de Süleyman Beye ‘Onu gönder’ dedim. O da İstanbul’da kendisiyle vedalaştı. Çok daha iyi oyuncular alacağız. Kimse hayal kırıklığı yaşamasın.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap