SON DAKİKA



Haber > Spor > Max Kruse'den Kürtçe evlilik teklifi

Max Kruse'den Kürtçe evlilik teklifi

25 Temmuz 2021 Pazar - 20:46




2020 Tokyo Olimpiyatları'nda Almanya Milli Takımı oyuncusu Max Kruse, Suudi Arabistan maçından hemen sonra üzerinde Kürtçe yazılı tişörtle sevgilisi Dilara Mardine'ye evlenme teklifinde bulundu.





2020 Tokyo Olimpiyatları'nda Almanya Milli Takımı'nın formasını giyen eski Fenerbahçeli Max Kruse, Suudi Arabistan maçından hemen sonra üzerinde Kürtçe yazılı tişörtle Alman televizyonuna konuşan Kruse, sevgilisi Dilara Mardine'ye evlenme teklifinde bulundu.

Kruse: "Kız arkadaşıma bir mesajım var..."

Almanya'nın 3-2'lik galibiyetiyle sona eren maçtan sonra Max Kruse, Alman radyosu ARD'ye konuştu. "Kız arkadaşıma bir mesajım var" diyen Kruse, formasının altındaki tişörtü çıkardı. Üzerinde Kürtçe: "Seni çok seviyorum. Benimle evlenir misin?" yazan tişört ile Kürt asıllı Alman sevgilisi Dilara'ya evlilik teklifi yaptı.

33 yaşındaki Kruse, teklifin devamında: "Gol atmayı bekledim ama atamadım. Atsaydım formamı çıkaracaktım. Dilara, karım olur musun?" şeklinde konuştu.

Max Kruse, Instagram hesabında takım arkadaşlarıyla sevgilisi Dilara'nın evlilik teklifini kabul etmesini kutladığı anların videosunu paylaştı.
 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap