SON DAKİKA



Haber > Spor > Lucescu’ya teklif!

Lucescu’ya teklif!

11 Nisan 2017 Salı - 15:12




Zenit'te kalıp kalmayacağımı zaman gösterecek diyen Mircea Lucescu'ya, Fenerbahçe yönetimi bir kez daha teklif gönderdi.





Fenerbahçe, Dick Advocaat'ın sezon sonunda takımdan ayrılması üzerine yeni sezon için Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile anlaşmıştı. Fakat Fenerbahçe'de flaş bir Mircea Lucescu gelişmesi yaşandı.

"TÜRK FUTBOL TARİHİNE ADINI YAZDIR"

Fanatik'in haberine göre Aziz Yıldırım, 71 yaşındaki teknik adama, "Fenerbahçe’nin başına geç, 3 büyükleri birden şampiyon yapan hoca olarak Türk futbol tarihine adını yazdır"  sözlerini iletti. Ancak Lucescu'nun bu teklife hemen yanıt vermediği, değerlendireceği iddia edildi.

Yıllarca Shakhtar Donetsk'i çalıştırdıktan sonra Zenit'in başına geçen tecrübeli teknik adam, Anzhi ile yaptıkları maçta berabere kalmalarının ardından, "Burada kalıp kalmayacağımı zaman gösterecek. Şu anda net konuşmak için erken. Alacağım bu karar, farklı durumlara bağlı"  açıklamasını yapmıştı.

Rusya'da lider Spartak Moskova'nın 8 puan gerisinde olan Zenit, 43 puanla 3. sırada yer alıyor.


Rumen teknik adam daha önce Süper Lig'de Galatasaray ve Beşiktaş'ı çalıştırmış ve her iki takımla da şampiyonluk yaşamıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap