SON DAKİKA



Haber > Spor > Lucescu'nun hediyesi Ramil Sheidaev!

Lucescu'nun hediyesi Ramil Sheidaev!

13 Temmuz 2016 Çarşamba - 10:21




Zenit’in başına geçen Mircea Lucescu antrenmanlarda bir süre denediği 20 yaşındaki golcünün elden çıkarılabileceğini rapor etti. Deneyimli hocanın kar





Trabzonspor sezonun ilk transferini gerçekleştirdi, Azeri asıllı Rus golcü Ramil Sheidaev’i resmen kadrosuna kattı. Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Slovakya’ya giderek bordo-mavili ekibin kampına katılan 20 yaşındaki futbolcuya, 2016-17 için 430 bin, 2017-18 için 350 bin, 2018-19 için 400 bin ve 2019-20 futbol sezonu için de 450 bin euro garanti ücret ödenecek.

Dört yıllık anlaşma sağlanan 20 yaşındaki forvetin uzun uğraşlar sonunda kadroya katıldığı ortaya çıktı. Bordo-mavili kurmayların bir süredir izlediği Sheidaev’i geçtiğimiz yıllarda da transfer etmek istedikleri ancak hedefe ulaşamadıkları belirlendi.

Genç forvetin Karadeniz ekibinin yolunu tutmasında Mircea Lucescu’nun büyük payı olduğu öğrenildi. Rusya 2. Ligi’nde geçtiğimiz sezon Zenit B takımı forması giyen ve 13 maçta 10 gol-3 asistle vitrine çıkan Sheidaev’in bu sezon A takıma alınmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak yaşanan teknik adam değişikliği golcü oyuncu için işlerin seyrini değiştirdi.

Zenit’in yeni teknik patronu Mircea Lucescu sürpriz biçimde Sheidaev’in elden çıkarılması talimatını verdi. Shakhtar Donetsk’ten ayrıldıktan sonra Zenit’in başına geçen Rumen hocanın, Avusturya kampında oyuncuyu denediği öğrenildi. Lucescu tam randıman alamadığı genç forvetin bırakılmasını isteyerek Trabzonspor’a transferinin önünü açtı. Bordo-mavililer de vakit kaybetmeden Sheidaev’i resmen renklerine bağladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap