SON DAKİKA



Haber > Spor > Lucescu: Oyuncularıma güveniyorum

Lucescu: Oyuncularıma güveniyorum

06 Eylül 2018 Perşembe - 19:00




A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta oynanacak Rusya maçı öncesi basın toplantısında konuştu.





A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu,UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta oynanacak Rusyamaçı öncesi basın toplantısında konuştu.

Lucescu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

"Rusya, Dünya Kupası'na başlamadan önce son maçlarını bitirdiler. Şampiyona bittikten sonra yine ilk maçlarını bizimle yapıyorlar. Dünya Kupası'nda iyi ve akıllıca oynadılar. Oyun disiplini açısından oldukça iyi durumdaydılar.

 Türk liginde çok yabancı olması, beni başka alternatiflere yönlendirdi. İçeride ve dışarıda oynayan genç oyuncuları çağırdım, bu da bir sorumluluk gerektirdi.

8 oyuncumuz bu sene kulüp değiştirdi. Galatasaray'da, Beşiktaş'ta, Fenerbahçe'de 1 tane yerli oyuncu oynuyordu. Mecburen gençlere yönelmek zorunda kaldık.


Oyuncularımın hepsine çok güveniyorum, hepsi iyi yerlere geldiler ve daha da gelecekler. Zeki 2. Lig'den Lille'e, Okay Celta Vigo'ya, Emre ve Ömer Galatasaray'a, Çağlar Leicester'a, Tarkan Kasımpaşa'ya geldi. Oyuncular daha üste çıkıyorlar.

Türk futbolunun çok yetenekli oyuncuları var. Eğitmek ve disipline etmek lazım. 2002'de Dünya Kupası'ndaki 8 futbolcunun Galatasaray'da oynadığını hatırlatmama gerek yok"

Çağlar Söyüncü: "Gençler olarak Avrupa'da top oynuyoruz. Buraya geldiğimiz için mutluyuz. Buraya geldikten sonra yorgunluğu değil de, neleri başarabiliriz, onları konuşuyoruz. Genç bir takımız, iyi bir enerjimiz var, birbirimize güveniyoruz."

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap