SON DAKİKA



Haber > Spor > Liverpool'dan yıldızlarına milli takım engeli

Liverpool'dan yıldızlarına milli takım engeli

07 Şubat 2021 Pazar - 12:42




İngiltere Premier Lgi ekiplerinden Liverpool, takımdaki Brezilyalı ve Portekizli yıldızlarını milli takımlara göndermeme kararı aldı.





İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, önümüzdeki ay milli takım kadrolarına katılmaya hazırlanan önemli yıldızlarına izin vermeme kararı aldı. Liverpool, özellikle Güney Amerikalı ve Portekizli oyuncularına Covid-19 kuralları çerçevesinde izin vermemeyi planlıyor. 

FIFA, kulüplerin artık milli takımlara oyuncu göndermemelerine olanak tanımakta. Birleşik Krallık'ta da Güney Amerika ülkeleri, Afrika ülkeleri ve Portekiz'den gelen yolcuların 10 gün boyunca bir ortelde yalnız kalmaları gerekiyor. Belirtilen ülkeler, Covid-19 önlemleri kapsamında kırmızı listede konumlandırılıyorlar. 

Liverpool'un Brezilyalı isimleri Alisson, Fabinho ve Roberto Firmino ile Portekizli Diogo Jota'yı milli takıma göndermeyeceği belirtiliyor. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap