SON DAKİKA



Haber > Spor > Listeye girmek isteyen çok

Listeye girmek isteyen çok

22 Haziran 2016 Çarşamba - 10:20




Pazar günü yapılacak ikinci Olağan Kongre öncesinde, Giresunspor’un yeni yönetiminde görev almak isteyen çok sayıda isim Başkan Adayı Bozbağ’ın nabzın





Hafta sonu yapılacak olan Giresunspor Olağan Genel Kurulu ikinci oturumu öncesi yeşil beyazlı camiada heyecanlı bekleyiş sürüyor. Giresunspor’un yeni başkan ve yönetim kurulunun belirleneceği kongre öncesi tüm gözler Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ’a çevrildi. Şuan itibariyle Giresunspor’a talipli tek aday olan Bozbağ, yeni yönetim kurulu listesine son şeklini vermek için yoğun bir mesai harcıyor. Bozbağ’ın listesinde önceliğini 4 yıldır birlikte yöneticilik yaptığı yol arkadaşlarına vereceği yakından biliniyor. 

Öte yandan listesinde bazı değişiklikler yapabileceğinin sinyallerini veren Başkan Bozbağ’ın, yeni yönetim kurulunda yer almak için başta İstanbul olmak üzere Giresun’dan da bazı isimlerin harekete geçtikleri öğrenildi. Bu isimlerden bazılarının direk kendilerinin Mustafa Bozbağ ile görüştükleri bazılarının ise dolaylı yollarla nabız yokladıkları ifade edilirken, bazı isimlerinde Giresunspor’da idareci olmak için sadece bir telefon bekledikleri bilgisine ulaşıldı.

Çotanaklarda bir ilk daha

Giresunspor’da dün akşam bir ilk yaşandı. Çotanakların Başkanı Mustafa Bozbağ, yeşil beyazlı kulübe sponsor olup destekte bulunan tüm firmaların temsilcileri onuruna tesis bahçesinde bir iftar yemeği verdi. Bütün sponsor firmaların katıldığı yemekte Giresun’un en büyük marka değerinin Giresunspor olduğu vurgusu yapıldı. Giresunspor Başkanı Bozbağ, yeşil beyazlı kulübe destekte bulunan herkese tek tek teşekkür etti. “Giresunspor sizinle güçlü sizinle ayakta” diyen Bozbağ, “Giresunspor’un en büyük gücü aile olması, birlik ve beraberliğidir. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Davetimizi kırmayarak bizleri onurlandırdığınız için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Mesut Erdoğan


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap