SON DAKİKA



Haber > Spor > Kurtuluş savaşını kazanacağız

Kurtuluş savaşını kazanacağız

27 Mart 2014 Perşembe - 11:28




Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Akhisar karşılaşmasında alacakları üç puanın takımı farklı noktalara taşıyacağını ifade ederek "Hedefimiz bi





Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, Süper Lig’de artık kolay maç olmadığını söyledi, kurtuluş yolunu gösterdi. Bundan böyle her maçın zor geçeceğini ifade eden Tütüneker, "Son 8 maçta en az 4 maçı kazanmalıyız. Lig artık daha zorlaştı. Kayseri takımı bile iki maç kazanarak kümede kalma şansını yakaladı. Zorlu maçlardan iyi puanlar çıkardık. Bundan böyle kendi rakiplerimizle oynayacağız. Rakip kim olursa olsun sahaya üç puan için çıkıp bunun mücadelesini yapacağız" dedi. Sakatlıklardan dolayı kaygı yaşadıklarını ifade eden Tütüneker, "En kısa zamanda Lualua ve Engin’den kısmen de olsa faydalanmaya çalışacağız. Liban Abdi çalışmalara henüz başlayamadı. Görkem’i bu hafta kadromuza alacağız. Diğer oyuncuların sakatlıkları tam geçmedi. Sağlık ekibimiz ellerinden geleni yapıyor. Hurşut ve Mutumba fizik olarak henüz hazır değiller. Onları da ilerleyen haftalarda kullanmak istiyoruz. Bu oyuncuların kendilerini göstermeleri gerekiyor" diye konuştu. Akhisar’ın kendi sahasında başarılı bir takım olduğunu belirten Tütüneker, "Bu avantajı kullanmak isteyecektir. Biz de son maçlarda deplasmanda yenilmiyoruz. İstatistiklerde kaleye gitme sayılarımız yüksek. Mücadele edip puan ya da puanlar almak istiyoruz. Üç puan bizi farklı konuma taşıyabilir. İki maç aldığımızda farklı yerlere gelebiliriz. 38 ile 40 puan arası bu ligde kalmaya yetebilir. Bu amaçla Akhisar takımını yenebiliriz" şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap