SON DAKİKA



Haber > Spor > Kurguladığın oyuna ben evet demem Ersun hoca

Kurguladığın oyuna ben evet demem Ersun hoca

26 Şubat 2017 Pazar - 09:36








Konyaspor maçına başlamadan önce büyük takımların yöneticileri her platformda kendilerinin değil misyonunu yüklendikleri takımları ve de taraftarlarını temsil ederler. Trabzonspor da buna en üst seviyede layık bir takımdır ki bir hegemonyayı, birçok krallığı yıkmıştır. 900 TL açıklanan maç biletleri karşısında taraftarlarının alo sesini bile duymaktan imtina eden yöneticilerimiz yöneticiliği protokolle eş değer tutuyorlarsa söz taraftarlarındır. Kocaman bir yazık da yöneticilerindir.

Dakika 15... Farklı bir oyun tarzı ile oyunda yediği baskılardan kurtulmanın yollarını arayan Trabzonspor rakibini adam adama markajla sahanın her yerinde oyunu dağıtarak çizgileri de iyi kullanınca bu dakikada daha dengeli sahaya üstünlüğünü yansıtan takım Konyaspor’du. Trabzonspor’da ise iki gole izin vermeyen Onur vardı.

Aferin!

33.
dakikada öyle görünüyor ki orta alandan uzun paslarla hızlı çıkan Konyaspor bizi hayli zor durumlara sokabilir düşüncesinde iken derler ya 5’e 5 halı saha maçı oynasak şu Onazi’ye forma verirsem benim adım olsun Nikola!

Düşünün ki bir futbolcu üstelik Trabzonspor’da aynı zamanda orta saha futbolcusu, rakipten bir top kapmaz mı? Bu nasıl bir köprü, rakibine baskı kurmaz mı? Dikine otuz metreye bir pas atamaz mı?

Konya baskı kuruyor, yardımlaşmayı üst seviyede yapıyor, dolayısıyla Trabzonspor da pas hatası yapıyor. Her geçen dakika da Konyaspor’un motivasyonunu arttırıyor. Trabzonspor orta alanda biraz daha hızlı hazırlık pasları ile oyuna çıkabilse bir nebze olsun umutlarımızı arttıracağız derken Medjani ve Onazi oyuna katkı sunmadan ilk yarıyı berabere bitirdik. Gol geliyorum dedi ve 47. dakikada geldi. Konyaspor golü bularak haliyle avantaj yakaladı.


Adı futbol, her şey oluyor da bir şey bir türlü olmuyor. O da oynamadan, mücadele etmeden hiçbir maç kazanılmıyor.  Bakınız tüm takımların ikinci yarı performanslarına, biz hangi takımdan daha iyi oynuyoruz?

Veya hangi takım bizden kötü oynuyor?

İşte Olcay, işte Ersun hocanın ne için alındığını bilmediği Rodallega ile durum 1-1.

Geriden gelen takım avantajlı deseler de yanıldığımız bir konu vardır. Bizler alışmışız Trabzonspor’un eski günlerine. Onun için Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın dışındaki takımları rakip olarak görmüyoruz. Halbuki her takım iki aşağı üç yukarı aynı düzeyde.

Dakika 65... Yap hamleni Ersun hoca. Al prensin Onazi’yi yanına, koy Yusuf Erdoğan’ı. Hem onu kazanmaya git hem de rakibin boşalttığı alanları daha hızlı, daha verimli kullan. Hiç değilse Konya defansının oyuna kalabalık çıkmasını önle.


Dakika 71... Yat kalk Onur’a dua et. Ben şaka yaptım. Sen biliyorsan doğrusunu yap Ersun hoca.

Onun içindir ki ne kurguladığın oyuna ne yaptığın oyuncu değişikliklerine ne de oyuna kenardan kattıklarına ben evet demem Ersun hoca. Siz ne derseniz deyin. Yat kalk da yine Onur’a dua et.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap