SON DAKİKA



Haber > Spor > Konya'da gülen taraf Sivas

Konya'da gülen taraf Sivas

15 Şubat 2015 Pazar - 14:58




Spor Toto Süper Lig'in son haftalardaki iki formda ekibinin mücadelesinde Medicana Sivasspor deplasmanda, Torku Konyaspor'u 1-0 mağlup etti.





Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Torku Konyaspor taraftarı önünde Sivasspor'u konuk etti. 90 dakika sonunda Medicana Sivasspor rakibini deplasmanda 1-0 yenmeyi başardı. Bu sonucun ardından Sivasspor puanını 23'e yükseltirken, Torku Konyaspor 23 puanda kaldı. Medicana Sivasspor bu galibiyetle ligde üst üste 3. galibiyetini almış oldu.  

Karşılaşmanın ilk yarısında her iki ekip de skoru değiştirecek golü bulamadı ve ilk 45 dakika 0-0 sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısı golle başladı. 49. dakikada konuk ekip Mehdi Taouil'in şık golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı. İkinci yarıda her iki ekip de önemli gol fırsatları buldu. Ancak kalan sürede başka gol sesi çıkmadı. 90 dakika sonunda Medicana Sivasspor sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap