SON DAKİKA



Haber > Spor > Kim Min-Jae 'den haber var?

Kim Min-Jae 'den haber var?

07 Şubat 2024 Çarşamba - 14:52




Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. ra transfer dönemine hızlı giren sarı-lacivertli yönetim, İsmail Kartal'ın da onayıyla yeni bir transfer için harekete geçti.





Trendyol Süper Lig'de yoluna emin adımlarla devam eden Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor.Son lig maçında Antalyaspor'u mağlup eden sarı-lacivertli takım bu hafta evinde Alanyaspor'u ağırlayacak. Sarı-lacivertli takım, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise bugün Gaziantep ile karşılaşacak.

F.BAHÇE 3 OYUNCUYU AVRUPA LİSTESİNE EKLEDİ 

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda mücadele edecek Fenerbahçe'de yeni transferler Leonardo Bonucci, Çağlar Söyüncü ve Rade Krunic'in isimleri Avrupa listesine eklendi.

ARA TRANSFER DÖNEMİNE HIZLI GİRDİ 

Ara transfer döneminde kadrosunu Bonucc, Krunic ve Çağlar Söyüncü ile daha da güçlendiren Kanarya, son hamlesini yapmak için harekete geçti.Bu sezon kadrosunu Becao, Djiku ve Çağlar Söyüncü gibi savunmacılarla güçlendiren yönetim, transferin bitimine günler kala bir bek transferi yapmak istiyor.Koreli gazeteci Jason Lee'nin haberine göre Fenerbahçe, Kore Milli Takımı'nın sol beki Seol Young-Woo için kulübü Ulsan Hyundai'ye teklif yaptı.

Güney Kore'nin Ulsan HD FC takımında oynayan Seol Young-Woo'nun sağ bek olmasına karşın sol bek pozisyonunda da oynayabildiği, Kore Milli Takımı'nda da sol bekte görev aldığı aktarıldı.

Jason Lee'nin haberinde, Seol Young-Woo'nun Avrupa'ya transfer olmak istediği de kaydedildi. Oyuncunun Fenerbahçe'den gelen teklife de sıcak baktığı iddia edildi.
25 yaşındaki bek oyuncusunun, Sırbistan ekibi FK Crvena Zvezda'dan da resmi teklif aldığı yazıldı.
Fenerbahçe'nin transfer etmek için teklifte bulunduğu Seol Young-Woo, Sarı-Lacivertliler'in Çin ekibi BJ Guoan'dan transfer ettiği Kim Min Jae'nin de milli takımdan arkadaşı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap