SON DAKİKA



Haber > Spor > Kenan Sofuoğlu Osmangazi Köprüsü'nde!

Kenan Sofuoğlu Osmangazi Köprüsü'nde!

24 Haziran 2016 Cuma - 17:52




Rekor denemesi yapmak için gün sayan Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu Osmangazi Köprüsü'nde incelemeler yaptı.





Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, 30 Haziran'da ulaşıma açılacak Osmangazi Köprüsü'nde yapacağı hız denemesi öncesi köprüde incelemelerde bulundu.

AÇILIŞI ERDOĞAN YAPACAK

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, 30 Haziran'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla ulaşıma açılacak olan Osmangazi Köprüsü'nde hız rekoru denemesi yapacak. 2 bin 682 metre uzunluğundaki köprü bin 550 metre orta açıklığı ile dünyanın en büyük orta açıklığına sahip 4'üncü asma köprüsü olurken, köprüde asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

ZEMİNİ İNCELEDİ

Dün, Osmangazi Köprüsü'ne gelen Kenan Sofuoğlu açılışta yapacağı hız denemesi öncesi köprüde incelemelerde bulundu. Zemini inceleyen Kenan Sofuoğlu, daha önce trafiğe kapalı alanda 396 kilometrelik hız rekoru bulunurken, açılış günü 400 kilometrelik hız rekoru denemesinde bulunacak. Kenan Sofuoğlu köprüde incelemede bulunurken, köprüde çalışan işçilerin isteği üzerine hatıra fotoğrafı çektirdi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap