SON DAKİKA



Haber > Spor > Kazanırsak anlamı artar

Kazanırsak anlamı artar

14 Eylül 2015 Pazartesi - 06:35




Şota: Kayserispor'da yaşadıklarımı unutamam ama sahada tek düşüncemiz 3 puan olacak. Galibiyet, ilk 3 haftada aldığımız 7 puanın anlamını da artıracak





Trabzonspor, Kayserispor maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Teknik direktör Şota Arveladze, milli arayı iyi değerlendirdiklerini ifade ederek, "Birçok oyuncumuz milli takıma gitse de kalan oyuncularımız bunu bir fırsat olarak değerlendirerek açıklarını kapattı. Bu beni fazlasıyla memnun etti" dedi.

Kayıpsız dönmek istiyoruz

Şota deplasmandan üç puanla dönmek istediklerini belirterek, "Rakibimiz benim için manevi yönden de önemli bir kulüp. Orada güzel anılarım var. Ama şu anda sadece kazanmayı düşünüyoruz. İlk üç maçta topladığımız 7 puanın anlamlı olması için Kayseri deplasmanından elde edeceğimiz galibiyet oldukça önemli olacaktır" diye konuştu.

İzleyenler keyif alacaktır

Gürcü teknik adam, Kayserispor'un da güçlü bir takım olduğunu vurgulayarak, "Çekişmeli bir mücadelenin bizi beklediğini düşünüyorum. Umarım taraftarların zevk alacağı, keyifli bir futbol oynanır" yorumunu yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap