SON DAKİKA



Haber > Spor > Kardeşlerin günü

Kardeşlerin günü

08 Mayıs 2016 Pazar - 10:17




Karadeniz derbisinde Trabzonspor, Çaykur Rizespor’u konuk ediyor. Bordo-Mavililer prestij, Yeşil-Mavililer ise tehlike hattından kurtulmak için sahaya





Spor Toto Süper Lig'in 32. Haftasında bugün iki kardeş takım karşı karşıya geliyor. Ligde hedefi kalmayan ve son üç maçtan puansız ayrılan Trabzonspor, Avni Aker’de ligde kalmayı garantilemek isteyen komşusu Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Haftaya 37 puanla giren ev sahibi ekip sahadan galibiyetle ayrılarak moral bulmak isterken konuk takım tehlike hattından uzaklaşmak için sahaya 3 puan parolasıyla çıkacak. Trabzonspor’un cezası nedeniyle seyircisinden yoksun olacağı karşılaşmayı sadece konuk takımın taraftarları takip edebilecek. Bu sezon hakem hatalarından dolayı canı çok yanan iki takım bu maça hakemlerin kararlarıyla gölge düşmemesini umut ediyor. Karadeniz derbisinde iki takım da futbolun güzelliklerini sahaya yansıtmayı arzuluyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap