SON DAKİKA



Haber > Spor > Karar vermek çok zor

Karar vermek çok zor

10 Eylül 2015 Perşembe - 10:41




İlk üç maçta Özer Hurmacı, Yusuf ve Erkan ile hücum hattını destekleyen Şota, Mehmet Ekici’nin iyileşmesi, Marko Marin’in transferi ve Sefa ile Deniz’





Trabzonspor’da Kayserispor maçı öncesi Teknik Direktör Şota Arveladze, ileri uçta oynatacağı futbolcularda karar vermekte zorlanıyor. Ligdeki ilk üç maçta Özer, Yusuf ve Erkan’ı forvet arkası oynatan Şota, Mehmet Ekici’nin sakatlığının geçmesi ve hazır hale gelmesinin yanı sıra Marko Marin’in kısa sürede kendisini göstermesi ve Sefa ile Deniz’in de antrenmanlardaki istekli performansı karşısında kara kara düşünüyor. Şota’nın kanatlarda Erkan ve Yusuf ikilisinden vazgeçmeyeceği belirtilirken, 10 numara mevkiinde kimi oynatacağı konusunda henüz kararını vermediği belirlendi. Mehmet, Özer ve Marin bu mevkiide yarışırken, ilk 11’de Mehmet’in bir adım önde olduğu kaydedildi. Şota’nın ilk üç maçta forma giyen Özer’i ise performansında düşüş yaşadığı için kulübeye alacağı, Marin’i ise karşılaşmanın durumuna göre oyuna sokacağı belirtiliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap