SON DAKİKA



Haber > Spor > Karadeniz'de briç turnuvası

Karadeniz'de briç turnuvası

24 Mayıs 2014 Cumartesi - 15:12




Türkiye Briç Federasyonu'nun 2014 Spor Toto Karadeniz Açık İkili Turnuvası, İlkadım Mustafa Dağıstanlı Kapalı Spor Salonu'nda başladı.





Bu yıl 5.'si gerçekleştirilen Karadeniz Açık İkili Turnuvası’na, Türkiye'nin farklı illerinden gelen briç sporcuları katıldı. Turnuva öncesi Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan faciada hayatını kaybeden işçiler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı'nın da okunmasının ardından turnuvanın açılış konuşmasını yapan Türkiye Briç Federasyonu Organizasyonu Kurulu Üyesi ve Eski İl Temsilcisi Yaşar Sezen, "Turnuvanın barış içinde, hoşgörü ve sevgiye dayalı, hepimiz için başarılı geçmesini diliyor, katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi. Yaklaşık 150 oyuncunun katıldığı turnuva iki gün sürecek. Yarın 10.00 ila 18.45 saatleri arasında ise çekişmeli maçlar neticesinde, saat 19.00'da kapanış ve ödül töreni ile turnuva son bulacak.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap