SON DAKİKA



Haber > Spor > Kafadan kaybettiler!

Kafadan kaybettiler!

15 Şubat 2017 Çarşamba - 09:15








Çaykur Rizespor 6 puanlık maçtan “buda kaçar mı” dediği pozisyonları cömertçe harcayarak Akhisar Belediye karşılaşmasından eli boş döndü ve ateş hattında kaldı. Maça kornerden gelen kafa golü ile yenik başlayan Yeşil-Mavililer gol sonrası Akhisar kalesine 90 dakika boyunca yüklendikçe yüklendi ama meşin yuvarlağı bir türlü içeri sokamadı. Bu ligin boyu kısıldıkça bu kadar pahalı golü bu kadar ucuz yemeye kimsenin hakkı yok.

Bu takım 4 senedir duran ve yan toplardan en fazla gol yiyen bir ekip. Transferde bir Allah’ın kulu demiyor ki; “Şu takıma çizgi kalecisi değil de, yan topları çıkıp alacak veya yumruklayacak iyi bir kaleci transferi yapalım.” Son 4 senede transfer edilen tüm kaleciler çizgi kalecisi. Doldur Rize’nin ceza sahasına çık kafayı bitir işi! Ben anlamam zeminden, ben anlamam rüzgârdan... O pozisyonları buluyorsan o topu kaleciyle birlikte içeri sokacaksın arkadaş! Saadane, kaleci ile karşı karşıya kalıyor, kalecileri Bora bizim Faslı’yı “hadım” edercesine buduyor, gel gör ki Kayserili maçın hakemi Bülent “oyna” diyor.

Yetmiyor senin en iyi oyuncun Kweuke’ye ucuz bir sarı kart göstererek hem oyundan düşürüyor hemde haftaya Galatasaray maçına yoksun diyor. Yani Kayserili Bülent Yıldırım bir taşla iki kuş vuruyor aklınca. Bunlar tabi mazeret değil. O pozisyonları deplasmanda bulduğunda affetmeyeceksin. Kafadan golü yiyorsun, aynı kafaya senin oyuncun çıkıyor direğe takılıyor, dönen topu Kweuke kaleciye nişanlıyor. İkinci devre Akhisar takımının 3. kalecisi Bora neleri çıkardı neleri!..

Jantscher’in frikiğini, Mehmet Akyüz’ün, Igiebor’un, Recep’in şutları. Hele bir son dakika var ki yeni transfer Nosa Igiebor önüne düşen boş topu altı pastan kalenin üzerinden Spil dağına vurdu, tüm umutları bitirdi! Atsa, “helal olsun çok iyi transfer geldi ilk maçta katkı verdi”, atamadı “bu adamı çok mu aradınız, boş topçu” hikâyelerinden seç beğen al...

Rizespor’un Akhisar Belediye maçı özeti; tek atakta kafadan golü yediler, maç boyu dünyaları kaçırdılar!” Neticede Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman çeyrek asırdır bu ligde hizmet veriyor, başkan Metin Kalkavan bu ligde rahmetli İlhan Cavcav’ın vefatı sonrası Aziz Yıldırım’dan sonra en fazla kulüp başkanlığı yapan birkaç isimden biri oldu.


Rizespor’un 1 ve 2 numaralı ismi Akhisar maçını tatbikat olarak görsün, asıl savaş bu haftadan sonra başlayacak ve herkes saflarını alsın derim! Bundan sonra hata kaldırmaz. Futbol şansını da yeneceksin, hakemi de yeneceksin ama en önemlisi bundan önce yaptığın hatalardan son kez ders alacaksın.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap