SON DAKİKA



Haber > Spor > Kaderi iki maça bağlı

Kaderi iki maça bağlı

11 Ekim 2016 Salı - 10:53




Yönetimden, milli takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim’e karşı tepkiler çoğalırken, Terim’in de yönetimin yeteri kadar kendisinin yanında olmadığını





Yönetimden, milli takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim’e karşı tepkiler çoğalırken, Terim’in de yönetimin yeteri kadar kendisinin yanında olmadığını düşündüğü öğrenildi. Tecrübeli hocanın görevi bırakma seçeneğini de ihtimaller arasında tuttuğu, ancak kolay kolay pes etmeyeceği öğrenildi. Özellikle hocanın kaderinin 12 Kasım 2016’daki Türkiye-Kosova ve 24 Mart 2017’deki Türkiye-Finlandiya maçlarının ardından çizilmesi bekleniyor.

Tek övgüyü maç öncesi aldık

Türkiye, Dünya Kupası elemelerinde İzlanda’ya yenilse de, rakip taraftarların sempatisini kazandı. Maç öncesi seremonide A Milli Takımımız’ın futbolcularıyla birlikte sahaya çıkan minikler, soğuk havanın etkisiyle üşüdü. Sahaya eşofman üstüyle çıkan oyuncularımız da, eşofman üstlerini çıkararak çocuklara verdi. Morgunbladid Gazetesi, “Türk futbolcuların koca birer kalbi var” yorumunu yaparken, haberin başlığını da, “Düşünceli Türk futbolcular” diye yazdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap