SON DAKİKA



Haber > Spor > Kaaman söz verdi!

Kaaman söz verdi!

23 Şubat 2017 Perşembe - 07:34




Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, yarın akşam oynanacak olan Kayserispor maçında iyi futbolla üç puan alacaklarının garantisini verdi.





MÜCADELECİ EKİBİZ

Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Kayserispor’un son haftalarda ligde iyi bir hava yakaladığına dikkat çekerek zor bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini ifade etti. Kayserispor’u yenmeleri halinde rakibin üzerine çıkacaklarını dile getiren Karaman, “Oyuncularımız, teknik heyet, şehrimiz, taraftarlarımız bu işin bilincinde. Rakibimizin son haftalarda aldığı sonuçlar dikkat çekici olabilir ama Rizespor’un da ortaya koyduğu futbol, verdiği mücadele ortada. Üç puan üzerine tüm hazırlıklarımızı yaptık. İyi futbolla bunu elde edeceğiz” dedi.

YÜZDE 60 GÜÇ SAĞLAR

Ocak ayı transferinde Nijeryalı iki oyuncu Edomwonyi ve Nosa Igiebor’u renklerine kattıklarını hatırlatan deneyimli çalıştırıcı Karaman, ”Bu iki oyuncu tam olarak hazır olmasalar da ilerleyen haftalarda takıma büyük katkı sağlayacaklardır. Igiebor’un transferinde Gürcü meslektaşım Şota referans oldu. ‘Hiç durmayın, hemen alın’ dedi. Santrafor Edomwonyi ise bir iki sene içinde 5 – 6 milyon euro değerini görecek, kaliteli bir isim. Kulüp bu oyuncudan ileriki yıllarda iyi bir kazanç yapacaktır. Bu futbolcuları transfer yapmasaydık ligin ikinci devresi bizim adımıza zor geçerdi. Bu futbolcular bize yüzde 60 güç sağlayacaktır” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap