SON DAKİKA



Haber > Spor > Juventus'ta Pirlo ile yollar ayrılıyor mu?

Juventus'ta Pirlo ile yollar ayrılıyor mu?

10 Mart 2021 Çarşamba - 16:53




Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Porto'ya elenip turnuvaya veda eden Juventus'ta teknik direktör Andrea Pirlo'nun geleceği İtalya'da tartışılmaya başlandı. Karşılaşma sonrası kulüp başkanı Andrea Agnelli ile konuştuğunu belirten İtalyan teknik adam, Juventus'un geleceğiyle ilgili planlar yaptıklarını ve Devler Ligi'nden elenmelerinin işinin sonu olmayacağını savundu.





Juventus, dün gece Allianz Stadyumu'nda 3-2 galibiyet almasına rağmen Şampiyonlar Ligi son 16 etabından Porto'nun elinden elendi. Bu gelişmenin ardından Juventus'ta teknik direktör Andrea Pirlo'nun takımdaki geleceği merak konusu.

Andrea Pirlo, Juventus'un Şampiyonlar Ligi elemesinin ardından Andrea Agnelli ile konuştuğunu doğruladı. Gelecek hakkında konuştuklarını ve gelecek planlarından bahsettiklerini belirten İtalyan teknik adam, "Hepimiz hayal kırıklığına uğradık. Kalifiye olmak istedik ama bunun bir döngünün sonu olduğunu sanmıyorum, döngü yeni başladı ve gelecekte bunun bir parçası olmaktan gurur duyarım" dedi.

"Allegri ve Sarri kovulmuştu"

Siyah beyazlıların Pirlo'dan önceki teknik direktörleri Massimiliano Allegri ve Maurizio Sarri, Juventus'un Şampiyonlar Ligi'nden elenmesininardından 2019 ve 2020 yıllarında görevden alınmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap