SON DAKİKA



Haber > Spor > Junior Messias Beşiktaş için kararını verdi

Junior Messias Beşiktaş için kararını verdi

02 Ağustos 2023 Çarşamba - 15:57




Beşiktaş'ın transfer görüşmeleri yaptığı Milan'ın Brezilyalı oyuncusu Junior Messias'ın, siyah beyazlı kulüpten gelen teklifi kabul etmediği ve İtalya'da kalmak istediği ileri sürüldü.





Milan'dan Ante Rebic'i kadrosuna katan Beşiktaş, İtalyan devinden Junior Messias'a talip olmuştu ancak Brezilyalı sağ kanat oyuncusundan gelen haberler pek olumlu değil.

JUNIOR MESSIAS İTALYA'DA KALMAK İSTİYOR

Calciomercato'nun haberine göre; siyah beyazlı kulüp, Messias için Milan'ın istediği 3 milyon euroya karşılık ilk olarak 1 milyon euroluk bir teklif yapmıştı. Taraflar arasında yapılan pazarlıklar neticesinde anlaşmaya yaklaşıldığı hatta hafta sonuna kadar transferin tamamlanacağı düşünülüyordu. Ancak 32 yaşındaki futbolcunun kişisel ve ailevi nedenlerle İtalya'da kalmak istediği ileri sürüldü.

TORİNO DEVREDE

Torino Teknik Direktörü Ivan Juric'in kadrosunda görmek istediği Junior Messias'ın Serie A takımına yakın olduğu belirtildi. Haberde, Messias'ı geçen yıl 6 milyon euroya satın alan Milan'ın 2.8 milyon eurodan aşağı bir fiyata futbolcuyu bırakmak istemediği ifade edildi.

36 MAÇTA 6 GOL, 2 ASİST


Milan ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Messias, geçen sezon kırmızı siyahlı formayla çıktığı 36 maçta 6 gol, 1 asistlik skor katkısı sağladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap