SON DAKİKA



Haber > Spor > İstikrar peşindeyiz

İstikrar peşindeyiz

05 Şubat 2014 Çarşamba - 09:23




Rizespor Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, “14 maçtır kazanamayan bir takımın hocasının görevde kalması bir rekordur” diye konuştu.





Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, 14 haftadır kazanamayan bir takımın hocasının görevde kalmasının Türkiye liglerinde bir rekor olduğunu söyledi. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın çok kariyerli ve başarılı bir hoca olduğunu belirten Kalkavan, “Kendisi de ilk defa 14 haftadır kazanamama durumuna düştü. Bazen böyle sorunlar yaşanabilir” diye konuştu. Başkan Kalkavan, “Türkiye liglerinde bir rekordur. Zamanı geldiğinde faydalı olmuyorsa zaten gereği yapılır. Biz yöneticilikte 5’inci yılımıza girdik. Ortalama ligi 2 hoca ile tamamlıyoruz. Bir istikrar yakalamaya çalışıyoruz. Bizim de hocalarımız 3-5 yıl çalışsın istiyoruz. Hocaların devamlı olması maliyetlerin aşağıya çekilmesi bakımından çok büyük avantaj” dedi Çalımbay’ı eleştirdi Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın sezon başında ve devre arasında transferlerin geç yapıldığı yönündeki eleştirilerine cevap veren Kalkavan, “Transferlerin geç yapıldığını söylemek doğru. Oyuncular geçte gelebilir, zamanında da gelebilir. Bu bir sebep olamaz. Ligler başlamış 5 maçın 4’ünü kazanmışsın. Bu oyuncuları hazırlamak senin görevin. PTT 1. ligden yeni çıkan ve 15 transfer yapacak olan bir takımın fiziki olarak o şartı sağlaması mümkün değil” dedi. Mustafa Denizli kalsaydı batardık Ç.Rizespor’un bütçesinin 4 büyükler gibi olmadığını ifade eden Kalkavan,“Bunların bütçesi 300 milyon. Bizim ise 40 milyon. Herkes haddini ve yerini bilecek. Bizim hedefimiz ilk 10 içerisinde kalıp UEFA’ya katılmayı zorlamaktır. Mustafa Denizli’yi gönderme sebebimiz kendisinin bizden 125 milyon liralık transfer bütçesi istemesidir. Biz bunu karşılayamadık. Mustafa Denizli kalsaydı batardık” dedi. Selman KUTLU
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap