SON DAKİKA



Haber > Spor > İş kazası geçirdik

İş kazası geçirdik

22 Aralık 2021 Çarşamba - 12:22




TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Somaspor deplasmanından mağlubiyetle ayrılarak bu sezonun ilk yenilgisini alan Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü’nde gözler Ankaraspor ile oynanacak maça çevrildi.





Kırmızı-Lacivertliler, ilk yarının son haftasında sahasında konuk edeceği rakibini mağlup ederek hem geçen haftayı telafi etmek hem de devreyi moralli kapatmak istiyor. Kulüp Başkan Vekili Suat Hekimoğlu, Soma deplasmanında şok bir yenilgi aldıklarını söyledi.

SOMASPOR’UN iç sahada başarılı sonuçlar aldığına dikkati çeken Suat Hekimoğlu, “Sahasında uzun zamandır kaybetmeyen bir ekiple karşılaştık. Zor bir müsabaka oldu. Rakip kadar etkiliydik ancak son vuruşlarda istediklerimi yapamayınca sahadan puansız ayrıldık. Hesapta olmayan bir yenilgi aldık. Dünyanın sonu değil. Lig uzun bir maraton, bu tür kayıplar normal. Bir nevi iş kazası geçirdik diyebiliriz. Şimdi toparlanıp önümüze bakacağız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap