SON DAKİKA



Haber > Spor > Inaki için devler sırada

Inaki için devler sırada

16 Ocak 2016 Cumartesi - 16:59




Athletic Bilbao'nun en önemli değeri Inaki Williams için dünya devleri sıraya girdi.





Transfer hareketliliği hız kesmiyor... Ocak ayı transfer dönemi sürerken, kulüpler takımlarını güçlendirmek için görüşmelerini hızlandırıyorlar. Atletico Madrid ve Real Madrid’in, önümüzdeki sezon FIFA tarafından transfer yasağı alması nedeniyle 15 gün içinde bomba transferler yapması bekleniyor. Gündemdeki bir numaralı isim Athletic Bilbao’nun 21’lik yıldızı Inaki Williams.

Genç yıldızın sözleşmesinde 20 milyon Euro’luk serbest kalma bedeli, diğer kulüplerin iştahını kabartıyor. The Guardian’ın haberine göre Atletico ve Real Madrid’in yanı sıra, İngiltere’den Liverpool, Arsenal ve Tottenham kulüpleri İspanyol forveti kıskaca almış durumda. Santrfor bölgesinde forma giyen Williams, kanatlarda da görev alabiliyor. Athletic Bilabao’da yetişen yetenekli hücumcu bu sezon 10 gol kaydetti. Öte yandan Athletic Bilbao’nun 21 yaşındaki ismin sözleşmesini uzatarak serbest kalma maddesini 100 milyon Euro’ya çıkartmak istediği belirtiliyor.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap