SON DAKİKA



Haber > Spor > Hızım Allah'ın bir lütfudur

Hızım Allah'ın bir lütfudur

18 Eylül 2015 Cuma - 09:31




Hızıyla ilgili yapılan esprilere çok güldüğünü söyleyen Cavanda, “Hızım bana Allah’ın bir lütfu. Taraftarların benle ilgili yaptığı esprileri gördüm,





Bordo-Mavili formayı giymeye başladığı günden beri hızıyla gündeme gelen sağbek Luis Cavanda, kendisiyle ilgili yapılan esprilere çok güldüğünü açıkladı. Belçikalı futbolcu, “Nasıl orta saha oyuncusu iyi pas atıyor, forvet oyuncusu da gol atıyorsa, ben de hızımla ön plana çıkıyorum. Bu da Allah’ın bana bir lütfu, şükürler olsun. Taraftarı çok seviyorum. Benimle ilgili yapılan esprileri gördüm. Arkadaşlarıma da gösterdim. Harika espriler. ‘Cavanda Airlines’, ‘Cavanda Bolt’ gibi esprilere çok güldüm” dedi.

Topsuz koşmayı sevmiyorum

Belçikalı oyuncu, “Futbolcu olmasan atlet olur muydun?” sorusuna şöyle yanıt verdi: “Hayır, istemezdim. Ben futbolu seviyorum. Zaten topsuz koşmayı sevmiyorum.” 

İdolüm Dani Alves

Cavanda, idolünün Barcelona’nın ünlü sağbeki Dani Alves olduğunu belirterek “Bana göre hala dünyanın en iyi sağbeki Alves’tir” dedi.

Alnımızın akıyla çıkarız

Yarın akşamki Galatasaray maçına konsantre olduklarını söyleyen Cavanda, “Çok güzel bir havamız var. Taraftarın desteğiyle, alnımızın akıyla bu maçtan çıkacağız. Rakibimiz çok ciddi bir takım. Bu maçı kazanmalıyız. Yakaladığımız havayı sürdürmek istiyoruz. Şampiyonluk için konuşmak erken ama şampiyon olabilecek güçte bir takımız. Trabzonspor’da çok mutluyum” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap