SON DAKİKA



Haber > Spor > Hedefsiz değiliz

Hedefsiz değiliz

27 Eylül 2016 Salı - 09:53




Çubukçu, “Ersun hocayı tartışmadık, tartışmayız. Türkiye kupasında da ligde de hedeflerimiz var” dedi





Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, teknik direktör Ersun Yanal’a güvenlerinin tam olduğunu söylerken, Akyazı Stadyumu ile ilgili son durumu da açıkladı. Çubukçu, “Biz hiç Ersun hocayı tartışmıyoruz. 3 hafta üst üste yenilirken asla böyle bir düşüncemiz olmadı. Futbol bu. Manchester United bile 3 maç ardı ardına kaybedebiliyor” dedi.

“Lig ve Türkiye Kupası bizim için aynı öneme sahip” diyen Çubukçu, şöyle devam etti: “Türkiye Kupası tek hedefimiz gibi gözükmesin. Ligde de hedeflerimiz var. Yeni kurulan bir takım olduğumuz için tabi ki sancılarımız olacak.” Akyazı stadı için de konuşan Çubukçu, “Herkes ligi bıraktı stada konsantre oldu. Akyazı önemli ama taraftarlarımız Avni Aker’e de gelsinler” diye konuştu.

Sorunu çözeceğiz

N’doye ve Douglas’ın bonservis ödemeleriyle ilgili yaşanan sorun hakkında Çubukçu, “N’Doye ve Douglas ile ilgili toplamda 2,3 milyon Euro bonservis bedeli 13 gün içerisinde FIFA’ya ödememiz gerekiyor. Parayı ödeyip bu sorunu çözeceğiz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap