SON DAKİKA



Haber > Spor > Hedefimizden vazgeçmeyeceğiz

Hedefimizden vazgeçmeyeceğiz

21 Aralık 2021 Salı - 12:15




Hekimoğlu Teknik Patronu Bahaddin Güneş, “Bu mağlubiyet için taraftarlarımızdan özür dileriz. Biz davamızdan ve hedefimizden vazgeçmeden mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi





SOMASPOR karşısında aldığı 3-0’lık yenilgiyle ilk kez mağlubiyeti tadan Hekimoğlu Trabzon’da keyifler kaçtı. Zorlu maçın ardından kulübün medya merkezine konuşan teknik direktör Bahaddin Güneş, İç sahada 30 maçtır yenilmeyen bir takımla karşılaştıklarını hatırlattı. Güneş, “Karşılaşmanın ilk yarısı istediğimiz gibi geçti. Pozisyonlar bulduk. Oyun üstünlüğü de bizdeydi. İkinci yarıda kaptırdığımız top gol oldu. Mazeret değil ama gol öncesi faul vardı. Hemen sonra ikinci golü yedik” diye konuştu.

GÜNEŞ, “Hatalarımızdan ders çıkaracağız. Ankaraspor maçına hazırlanacağız ve bu maçı da kazanarak devreyi 40 puanla kapatıp, ikinci yarıya umutlu olacağız” dedi. 18 haftada sadece 1 kez yenildiklerini hatırlatan Güneş, “17 haftada 10 galibiyet 7 beraberlik aldık. Övgü almamız gerekirken, 1 maç yenilince acımasızca yıkıcı eleştiriler alıyoruz. Bu mağlubiyet için taraftarlarımızdan özür dileriz. Biz davamızdan ve hedefimizden vazgeçmeden mücadelemizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap