SON DAKİKA



Haber > Spor > Hedef 120 bin forma

Hedef 120 bin forma

15 Ağustos 2016 Pazartesi - 08:30




Trabzonspor Mali İşler Koordinatörü ve TS Club Sorumlusu Emre Aksoy, "Önümüzdeki sezon daha güçlü olabilmemiz için daha fazla forma satmamız gerekiyor





Hem sportif hem de ekonomi olarak ayağa kalmayı hedefleyen Trabzonspor’un Mali İşler Koordinatörü ve TS Club Sorumlusu Emre Aksoy, daha güçlü bir Trabzonspor için forma satışlarının önemli olduğunu söyledi. Aksoy, “25-30 Ağustos tarihleri arasında tüm yeni sezon ürünleri mağazalarda yerini alacak. Beyaz formalarımız hazır. Diğerlerini bekliyoruz” diye konuştu. 

Kulüp tarihinde 2010-11 sezonunda 85 bin forma ile en fazla satışın yapıldığına dikkat çeken Aksoy, “Forma satışlarının önemi fazla. Sponsorluk görüşmelerini bile doğrudan etkiliyor. Önümüzdeki sezon daha güçlü olabilmemiz için daha çok forma satmamız lazım. Hedefimiz 120 bin forma satmak. Bunun için de birçok kampanya yapacağız. İmza günleri düzenlenecek. Farklı projeler üzerinde çalışıyoruz. Çeşitli indirimler de yapılacak. Taraftarlarımızın desteğiyle inşallah hedefe ulaşacağız” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap