SON DAKİKA



Haber > Spor > Hayri Gür'de Trabzon güldü

Hayri Gür'de Trabzon güldü

27 Mart 2016 Pazar - 10:46








Trabzon’da oynanan karşılaşma, izleyenlere büyük heyecan ve zevk verdi. Bir tarafta kümede kalma adına, diğer tarafta play-off’a kalma adına, ligin iki başarısız takımı karşı karşıya geldiler. İlk periyotta takımlar oyuna tutuk başladı.

Daha üstün olan taraf ev sahibi Trabzonspor Medical Park olunca, Bordo-Mavililer bu periyodu 22-15 önde tamamladı. Akın Çorap Yeşilgiresun Belediye’dan daha iyi bir performans beklerken, beni yanılttı.

Fırtına her zamanki oyunuyla rakibine ayak uydurarak oyuna devam etti. İkinci periyotta, konuk takım oyuncuları ve teknik adamlar sürekli hakemlere itiraz ettiler. ‘Gereksiz itirazlar, karşılaşmanın kalitesini biraz da olsa düşürdü’ diyebiliriz.

Bence Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor bu lige hazır değil. Her iki takımın da savunması kötü. Hücuma verdikleri önem, savunmalarında yoktu. Halbuki en iyi hücum, iyi savunmadan geçer. Her ne kadar konuk takım Yeşilgiresun kötü olsa da, ilk yarı 45-45 eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıda Trabzonspor MP, rakibinin oyun sistemine ayak uydurunca, ilk yarı istediği avantajı sağlayamadı. Üçüncü periyotta takımlar birbirinden hiç kopmadan oyuna devam ettiler. Skor hep eşitti.

Fırtına son periyoda 66-63 önde girdi. Baştan sona kadar aradaki fark az da olsa hep Trabzonspor MP üstünlüğü ile oynandı.

Son periyodun sonuna doğru Bordo-Mavililer oyun disiplini önde tutarak, bu karşılaşmayı 92-88 kazanıp, hanesine bir galibiyet daha eklemiş oldu. Haftaya Trabzonspor MP ile lider Anadolu Efes arasında zorlu bir müsabaka bizleri bekliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap