SON DAKİKA



Haber > Spor > Hayrettin Koçyiğit "Tüm Bayburtluların desteğine ihtiyacımız var "

Hayrettin Koçyiğit "Tüm Bayburtluların desteğine ihtiyacımız var "

23 Mart 2024 Cumartesi - 13:37




Bayburt Özel İdare Spor Başkanı Hayrettin Koçyiğit Karadeniz’e Konuştu; "Tüm Bayburtluların desteğine ihtiyacımız var "





TFF 3. Lig ekiplerinden Bayburt Özel İdare Spor’da Başkan Hayrettin Koçyiğit Karadeniz’e özel açıklamalarda bulundu. Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını söyleyen Koçyiğit; “Cevdet hocamız ile takımımız çok iyi bir uyum yakaladı. Ligde 10 maçtır kaybetmiyoruz. Başarı gelince destekte beraberinde gelmeye başladı. Ancak bu yeterli mi tabi ki değil. Bizi tribünde yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyoruz ve tüm Bayburtluları bizi destek olmaya davet ediyoruz” dedi.

BAYBURT’UN yerinin her zaman profesyonel lig olduğuna dikkat çeken Koçyiğit; “ Bayburt her zaman en iyisi hak eder. Bizde Bayburt’un en önemli markası olan Bayburt Özel İdare Spor’u ayakta tutabilmek için mücadele veriyoruz. Anca bu bizim kendi başımıza başarabileceğimiz bir şey değil. Bu yüzden Türkiye’nin her yerinde yaşayan Bayburt’lu iş adamları ve hemşehrilemizden destek istiyoruz. Sen ben yok. Biz varız Bayburt Özel İdare Spor için herkesi desteğe davet ediyorum” diye konuştu.

Konyaspor’un yenmek istiyoruz




HAFTA sonu oynayacakların 1922 Konyaspor maçına da değinen Koçyiğit tek hedeflerinin 3 puan olduğunu söyledi. Koçyiğit; “ Ligde iyi bir çıkış yakaladık. Bunu 1922 Konyaspor karşısında da sürdürmek istiyoruz. Hocamıza ve oyuncu grubumuza güveniyoruz” dedi.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap