SON DAKİKA



Haber > Spor > Havamız Bozulmasın

Havamız Bozulmasın

30 Eylül 2016 Cuma - 08:46




Futbolcularına seslenen Yanal, Konyaspor maçı sonrası yakalanan olumlu havanın sürmesi için yarınki maçta herkesin 90 dakika boyunca mücadele etmesini





Trabzonspor’da yarınki Kardemir Karabükspor maçı öncesi nefesler tutuldu. Hedefini Karabükspor’u yenerek hem deplasman fobisini yenmek hem de seri galibiyet hasretine son vermek olarak belirleyen Bordo-Mavililer üç puana kilitlenmiş durumda. Konyaspor galibiyetiyle yakalanan havanın sürmesini isteyen Karadeniz ekibinde Teknik Direktör Ersun Yanal, futbolcularına uyarılarda bulundu. 

Galibiyet serisi yakalama adına son derece önemli bir müsabakanın kendilerini beklediğini oyuncularına söyleyen Yanal, “Atiker Konyaspor maçı sonrası yakalanan olumlu havanın dağılmaması ve sürmesi için herkesten 90 dakika boyunca mücadele bekliyorum. Kazanmaya alıştıkça her şey daha güzel olacaktır. Bunu aklınızdan çıkarmayın” şeklinde sözlerle motive ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap