SON DAKİKA



Haber > Spor > Hasan Altuntaş, "Bu gençlerde iş var"

Hasan Altuntaş, "Bu gençlerde iş var"

11 Mart 2024 Pazartesi - 15:34




Altyapısına verdiği önemle Trabzon’un mihenk taşlarından olan Söğütlüspor, yine önemli bir başarıya imza attı. Yeşil-beyazlı ekibin gençlerle kurulu A takım kadrosu 1. Amatör Küme’ye yükselmenin sevincini yaşıyor.





TRABZON 2. Amatör Küme A Grubu’nda normal sezonu lider Beşikdüzüspor’un 1 puan gerisinde 47 puanla ikinci sırada tamamlayıp şampiyonluğu kıl payı kaçırdıktan sonra play-off’larda muradına eren Söğütlüspor, elde ettiği bu başarının yanı sıra aldığı saha sonuçlarıyla da dikkat çekti. Antrenörlüğünü Hakan Şentürk ve Sabrican Ayvaz’ın yaptığı yeşil-beyazlı ekipte başkanlık koltuğunda ise Hasan Altındaş oturuyor. Yaş ortalaması 18’den az olan Söğütlüspor, genç bir ekiple elde ettiği başarısıyla taraflı tarafsız her kesimin alkışını alırken, gençlere yatırım yaptığını bir kez daha gösterdi.

NORMAL sezonda oynadığı 18 maçın 15’ini kazanan ve sadece 1 kez mağlup olan Yeşil-Beyazlılar, play-off’larda ise 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 7 puanla grubunu zirvede tamamlamayı başardı. Söz konusu 21 maçlık süreçte 17 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi alan Yeşil-Beyazlılar, rakip ağları 90 kez sarsarken, kalesinde ise sadece 10 gol gördü. Maç başına 2,57 puan ortalaması, 4,29’luk ise gol ortalamasıyla oynayan Söğütlüspor, bu alanda da kırılması güç rekor elde etti. Takımın en golcüsü 25 golle Bünyamin Üçüncü olurken, Bünyamin’i 15 golle Ömer Asaf takip etti.

UZUN bir maratonun ardından mutlu sona ulaşmanın gururu ve sevinci içinde olduklarını söyleyen Söğütlüspor Başkanı Hasan Altuntaş, öncelikle futbolcu ve teknik ekibini kutladı. Sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve genç bir kadro kurduklarını vurgulayan başkan Altuntaş, “Teknik direktörümüz Hakan Şentürk, yardımcı antrenörümüz Sabrican Ayvaz, futbolcu kardeşlerimize elde ettikleri şampiyonluktan dolayı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” diye konuştu.




“SEZONA şampiyonluk hedefiyle başladık” diyen başkan Altuntaş, “Ligde uzun süre liderlik koltuğunda oturduk. Beşikdüzüspor gibi, Çaykaraspor gibi kaliteli takımların olduğu grupta son ana kadar şampiyonluğu kovaladık. Ancak 1 puanla liderliği kaybettik. Moral bozmadan play-off’lara hazırlandık. Burada da oynadığımız 3 maçta 7 puan toplayarak grubu lider tamamladık ve adımızı 1. Amatör Küme’ye yazdırdık. Gençlerle bunu başardık, yine gençlerle yola devam edeceğiz” dedi.

HABER: İSMAİL DÜZGÜN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap