SON DAKİKA



Haber > Spor > Hamzaoğlu'ndan transfer açıklaması!

Hamzaoğlu'ndan transfer açıklaması!

27 Aralık 2015 Pazar - 18:21




Bursaspor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Mersin İdmanyurdu maçı sonrasında açıklamalarda bulundu. Hamzaoğlu, takıma katkı yapacak bir oyuncu ala





Bursaspor'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu açıklamalarda bulundu. Hamzaoğlu, Mersin İdmanyurdunu'nu 2-1 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendirirken yedikleri ilk golün takımda panik yarattığına dikkat çekerken şöyle dedi: "Zor maça çıktık. İlk yarıyı 18 puanla tamamlamak istiyorduk. Kazanmamız önemliydi. Bir de Atatürk Stadı'ndaki son maçı kazanmak istiyorduk. Kupa maçında oyuncularımın yakaladıkları güven beni umutlandırmıştı. İlk yarıda gol bulma isteği, bir de gol gelmeyince panik yarattı. Uzun toplarla oynamak isteyince bloklar arasındaki mesafeler açıldı. Rakibe gol pozisyonu vermeden soyunma odasına 1-0 yenik gittik. Devre arasında ikinci yarı birlikte oynamamız gerektiğini konuştuk. Bunun sonucunda golleri bulacağımızı tahmin ediyorduk. Gerçekten bu oldu. Erken bulduğumuz gollerle takım yeniden güvenini kazandı. Dirençli oynadılar. Pozisyonlar ürettik. Skoru koruduk. İyi bir galibiyet oldu."

Hamza Hamzaoğlu, bir soru üzerine şunları söyledi: "Takım olarak psikolojik olarak iyi durumda değiliz. Zaman geçtikçe taraftarın güveni desteği arttıkça, takımımızın daha iyi daha iyi olacak. Taraftarımız sabırsız. Onların yaşadıkları olumsuz süreç var. Ama onların bize destek vermesi lazım. Futbolcular maçta taraftarımız bize yine tezahürat yapacak mı düyüncesinde olunca verimli olamıyorlar. Bizim onların desteğine ihtiyacımız var. Yeni stadımızda bu anlayışla iyi hedeflere yürüyeveğiz."

"KATKI KOYLACAK OYUNCU ALABİLİRİZ"

Ön libero arayışlarının sürdüğünü, bunu transferlerle değil mevcut oyuncuların kapasitelerini artırarak çözmek istediklerini belirten Hamzaoğlu, şöyle devam etti: "Transfere bakışım çok farklı. Bize katkı sağlayacak oyuncu bulursak yapabiliriz. Birini bulursak alırız. Sercan sevincini gelip benimle paylaştı. Sercan özellikli oyuncu. Her zaman takıma katkı sağlayacak isim. Bazen ilk 11, sonradan oyuna girecek. Takımın önemli bir silahı. Taraftarın sevgisi beni duygulandırıyor. Mutlu ediyor. Bizler onların bu sevgisine layık olacak işler yaparız. İnşallah onlara mahçup olmalıyız. Bursaspor'a güzel günler yaşatabilmek amacımız. Taraftar yönetim bizler sizler hep beraber kenetlenirsek çok daha iyi işler yapabiliriz. Şuan çift forvet oynacak pozisyonda değiliz. Çift forvet riskli. Ben santrforun arkasındaki üçlüden gol beklediğimiz içindir. Bir kişi yerine, gollerin herkesin atmasını istiyorum."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap