SON DAKİKA



Haber > Spor > Hamzaoğlu kayıplarda

Hamzaoğlu kayıplarda

05 Ekim 2015 Pazartesi - 14:22




Ağır eleştirilerden bunalan Galatasaray’da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Başakşehir maçı sonrası inzivaya çekildi.





Galatasaray ile 3 kupa kazanmasına rağmen ağır eleştirilerden kurtulamayan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Medipol Başakşehir galibiyeti üzerine hem futbolcularına hem de kendisine izin verdi. Milli maç molasını fırsat bilen tecrübeli hoca, idmanların 3 gün sonra başlayacağını bildirdi. Karşılaşma sonrası soyunma odasında oyuncularına kısa bir konuşma yapan ve takım otobüsüne dahi binmeyen Hamzaoğlu, daha sonra Florya’ya uğramadan ailesiyle beraber tatile çıktı. 

Bir süre dinlenmek ve kafasını toparlamak istediğini belirten Hamzaoğlu’nun cep telefonunu da kapattığı öğrenildi. Bilindiği gibi başarılı teknik adam maçtan sonra basında çıkan haberlere sitem etmiş ve “Yönetim kafasında bir hoca belirlemiş. Sonra futbolcular gelmiş başka bir hoca istemiş. Keşke bana da sorsalardı ben de başka birini tavsiye ederdim. Galatasaray şu an hiç olmadığı kadar huzurlu” ifadelerini kullanmıştı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap