SON DAKİKA



Haber > Spor > Güneş kampa götürmedi, istifa geldi! Son karar başkanda

Güneş kampa götürmedi, istifa geldi! Son karar başkanda

23 Temmuz 2023 Pazar - 13:31




Beşiktaş'ta Sportif Direktör Ceyhun Kazancı ayrılığın eşiğinde. Şenol Güneş ile transfer konusunda sıkıntı yaşayan Kazancı'nın yönetime istifasını sunduğu bildirildi.





Beşiktaş ile Ceyhun Kazancı'nın yolları ayrılıyor. Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü ve Sportif Direktörü olarak görev yapan Ceyhun Kazancı, istifa kararı aldı.

 

TRT Spor'dan Fırat Günayer'in haberine göre, Kazancı istifasını kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi'ye sundu. Son kararı Çebi verecek.
İstifanın perde arkası da ortaya çıktı. Fanatik'in haberine göre, anlaşmazlıklar şöyle yaşandı:

 

Beşiktaş'ta yaz transfer döneminde yapılan hamlelerin gecikmesi, taraftarların da büyük tepkisini çekmişti. Afrikalı oyuncuların transferleri de sezon içerisinde Afrika Uluslar Kupası'na olası gidişin yaratacağı eksikliklerden dolayı soru işareti yaratıyordu.

 

Transfer döneminde yaşananlar, Siyah-Beyazlılar'da camia içinde de tartışmaları beraberinde getirdi.

 

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş ile sportif direktör Ceyhun Kazancı arasında transfer anlaşmazlığı yaşandı. Bu anlaşmazlık da iki taraf arasındaki iplerin kopmasına neden oldu.



 

Ceyhun Kazancı'yı kamp kafilesinden çıkaran Şenol Güneş'in ilerleyen süreçte de kendisiyle çalışmaya sıcak bakmadığı öğrenildi.

 

Şenol Güneş'in bu tavrı sonrası yol ayrımı kaçınılmaz hale geldi ve Ceyhun Kazancı, istifasını Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'ye sundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap