SON DAKİKA



Haber > Gümüşhanespor > GÜMÜŞHANE’NİN KADER SINAVI!

GÜMÜŞHANE’NİN KADER SINAVI!

01 Mayıs 2018 Salı - 02:45




Kırmızı-Beyazlılar son hafta oynayacağı Altay maçından puan veya puanlarla ayrılması halinde adını Spor Toto 1. Lig’e yazdırma şansını elde edecek.





Nazilli Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek zirvedeki yerini korumayı başaran TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Gümüşhanespor’da yüzler gülerken gözler hafta sonu oynanacak olan Altay maçına çevrildi. Bir puan ve bir basamak gerisinde bulunan İzmir ekibine konuk olacak olan Kırmızı-Beyazlılar bu karşılaşmadan en kötü ihtimalle bir puanla ayrılması halinde adını Spor Toto 1. Lig’e yazdırmayı başaracak.

İki sezondur finalde elenerek bir üst lige çıkma şansını kaçıran Gümüşhanespor, Altay deplasmanından istediği sonuçla ayrılarak mutlu sona ulaşmak isterken Teknik Direktör Ziya Doğan, futbolcularından geçmişi unutup önlerindeki Altay maçını düşünmelerini istedi. Doğan, “Kaderimiz bu maçta belli olacak. Alacağımız puan veya puanlar bizi bir üst lige çıkartacak. Sizlerden beklentileri biliyorsunuz bu beklentileri karşılayın” dediği öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap