SON DAKİKA



Haber > Spor > G.Saray'dan dev hamle

G.Saray'dan dev hamle

07 Mart 2016 Pazartesi - 15:47




Ekonomik sıkıntı yaşayan Sarı-Kırmızılılar, dar boğazdan kurtulmak için Riva’daki arazinin bir bölümü ile Florya Metin Oktay Tesisleri’ni satmayı plan





Galatasaray yönetiminin, UEFA’dan alınan 1 yıl ceza ve finansal kriz sonrası dipten çıkış planını yaptığı belirtildi. Şuan ki borcu 550 milyon olan Sarı-Kırmızılılarda bu rakam, 19 Mart’taki genel kurulda açıklanacak. Aslanın, bu büyük borçtan kurtulmak için Riva’daki arazinin bir bölümünü satacağı öğrenildi. Arazi için 3 teklif alan Galatasaray’ın, 1.5 milyar lira gelir beklentisi içerisinde olduğu, bu paranın ise %30’unun peşin olarak istediği belirtildi. Sarı-Kırmızılıların Riva’daki arazinin bir bölümüne de 7 tane futbol sahası yapacağı ve 2017’ye kadar altyapıyı, 2019’a kadar da A takımı buraya taşımayı planladığı kaydedildi. A Takım’da Florya’dan çıktıktan sonra Florya Metin Oktay Tesisleri arazisinin satılmak istendiği, sosyal tesis için imar izni olan arazi için gerekli izinler alınırsa bu işlemin de gerçekleştireceği belirtildi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap