SON DAKİKA



Haber > Spor > Gözü kara Giresun

Gözü kara Giresun

07 Şubat 2015 Cumartesi - 10:52




Adana’ya 5 as oyuncusundan yoksun giden Giresunspor’da Kulüp Başkanı Bozbağ, "Bahanemiz yok. Çıkıp aslanlar gibi mücadele edeceğiz" dedi.





PTT 1. Lig ekibi Giresunspor’da Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, Adana deplasmanından 3 puanla dönmek istediklerini söyledi. Çok zor bir doksan dakikanın kendilerini beklediğini ifade eden Bozbağ, "Rakibimizin ligdeki konumu ortada. Biz de geçen hafta sahamızda şanssız bir mağlubiyet yaşadık. Samsun maçında kaybettiğimiz puanları Adana’da telafi etmeyi arzu ediyoruz" dedi. Bozbağ, şunları kaydetti: "Ben oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Şunu kimse unutmasın ki, Giresunspor halen deplasmanda yenilmeyen tek takım. Biz bu unvanımızı Adana Demirspor’a karşı da korumak niyetindeyiz. Kimseden korkacak, çekinecek değiliz. Çıkıp aslanlar gibi terimizin son damlasına kadar kazanmak için mücadele edeceğiz."

Bahanelerin arkasına sığınmayız

Takımda önemli eksikler olduğunu ancak hiçbir bahanenin arkasına sığınmadıklarını kaydeden Bozbağ, “Özgür, Onur ve Eser cezalı. Çağrı ve Jones sakat. Baktığınız zaman direkt ilk onbirde oynayan 5 oyuncumuzdan bu hafta faydalanamayacağız. Ancak bu oyuncuların yerine forma giyecek olan arkadaşlarımıza da güvenimiz sonsuz. Sahaya 11 kişi çıkacağız. Ve kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap