SON DAKİKA



Haber > Spor > Göztepe, Tamer Tuna ile yolları ayırdı!

Göztepe, Tamer Tuna ile yolları ayırdı!

29 Ekim 2019 Salı - 13:26




Süper Lig ekibi Göztepe, teknik direktör Tamer Tuna ile yolları ayırma kararı aldı.





Süper Lig’de bu sezon kötü günler geçiren İzmir temsilcisi Göztepe, teknik direktör Tamer Tuna ile yolları ayırma kararı aldı.

Ligde geride kalan 9 haftada sadece 9 puan toplayabilen ve 15. sırada yer alan sarı kırmızılı ekip, son olarak kendi sahasında oynadığı Kasımpaşa maçını 4-1 kaybetti.

Bu kararla Süper Lig’de geride kalan 9. hafta itibariyle beşinci teknik direktörün görevine son verilmiş oldu.

Tuna’dan önce Kayserispor’da Hikmet Karaman ve Samet Aybaba’nın, Denizlispor’da Yücel İldiz’in ve Gençlerbirliği’nde Mustafa Kaplan’ın görevine son verildi.

SAVUNMA ÇÖKTÜ

Süper Lig’de milli aranın ardından üst üste önce Medipol Başakşehir’e deplasmanda 2-1, ardından evinde Kasımpaşa’ya 4-1 yenilen Göztepe’de savunma ve kale alarm vermeye başladı.


İlk 7 haftada sadece 5 gol yiyerek iyi bir performans ortaya koyan sarı-kırmızılılar, son 2 haftada ise kalesinde 6 gol gördü. 2 haftaya kadar ligin en az gol yiyen ekibi olan Göztepe, 9. hafta sonunda unvanını kaybetti.

Toplam 11 kez kalesini rakiplerine açan Göz-Göz, 9 gol yiyen Fenerbahçe ve Galatasaray ile 10 gol yiyen BTC Türk Malatyaspor ve Yukatel Denizlispor’un gerisinde kaldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap