SON DAKİKA



Haber > Spor > Göztepe’de Radomir Kokovic dönemi

Göztepe’de Radomir Kokovic dönemi

25 Temmuz 2023 Salı - 13:55




Trendyol 1. Lig’deki her kulübün saha içerisinde bir yabancı teknik direktör ya da antrenör bulundurmasına TFF tarafından izin verildikten sonra Göztepe, Radomir Kokovic’in 2023-24 sezonunda A takımın başında teknik direktör olarak görev alacağını açıkladı.





Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yeni kuralla birlikte Trendyol 1. Lig’deki her kulübün saha içerisinde bir yabancı teknik direktör ya da antrenör bulundurmasına izin verdi.

İzmir ekibi Göztepe de kulüpte Futbol Metodolojisi Direktörü olarak görev yapan Radomir Kokovic’in 2023-24 sezonunda A takımın başında teknik direktör olarak görev alacağını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Futbol Metodolojisi Direktörümüz Radomir Kokovic, 2023-24 sezonunda Futbol A Takımımızın başında Teknik Direktör olarak görev alacak. Kokovic, Futbol Metodolojisi Direktörü olarak görevine devam ederken, A Takımımızın başında da görev yapacak” ifadeleri kullanıldı.

Kokovic'in antrenör ekibi ise şu şekilde:

Şakir Özkayımoğlu - Yardımcı Antrenör
Ekrem Dağ - Yardımcı Antrenör
Fabio Viviani - Yardımcı Antrenör
Gökhan Kandemir - Performans Departmanı Sorumlusu
Sadık Ahmet Balcı - Yardımcı Antrenör
Vanja Ivesa - Kaleci Departmanı Sorumlusu
Süha Özen - Kaleci Antrenörü ve Akademi Kaleci Departmanı Sorumlusu
Mert Yiğit - Spor Bilimci
Bumin Kağan Yıldız - Kuvvet Antrenörü
Hakan Özgür - Analiz Departmanı Sorumlusu
Süleyman Emre Üstün - Analist



Sportif Direktör Ivan Mance de Radomir Kokovic’in takımın başına geçmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.


Mance, “Radomir Kokovic ve diğer A takım antrenörlerinin, kulübümüzün hedeflerine ulaşma konusunda yetenek ve bağlılığa sahip olduklarına inanıyorum. Göztepe'yi temsil etmek için gereken yeteneğe ve kararlılığa sahipler" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap