SON DAKİKA



Haber > Spor > Göztepe, Altay'ın eski kalecisi Mateusz Lis ile anlaştı

Göztepe, Altay'ın eski kalecisi Mateusz Lis ile anlaştı

10 Temmuz 2023 Pazartesi - 13:18




Göztepe, Altay'ın eski kalecisi Mateusz Lis ile prensip anlaşmasına vardı. Bonservisi Southampton'da olan Polonyalı kaleci kiralık forma giydiği Fransa ekibi Troyes'de 9 resmi maça çıktı.





Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Göztepe kaleci transferinde sona yaklaştı. Sarı-kırmızılılar, bonservisi Southampton'da olan Altay'ın eski kalecisi Mateusz Lis ile prensipte anlaşma sağladı.

Lis'in bu hafta içinde İzmir'e gelip sağlık kontrolünden geçeceği ve aksi bir durum yaşanmazsa resmi sözleşmeye imza atacağı kaydedildi.

Geçen sezonu Fransa ekibi Troyes'da kiralık geçiren 26 yaşındaki Polonyalı eldiven, 9 maça çıktı.

Altay'ın Süper Lig'de yer aldığı 2021-2022 sezonunda kalesini koruyan Lis, geçen sezon başında Göztepe hisselerinin yüzde 70'ini elinde bulunduran Sport Rebuplic şirketinin yönettiği Southampton'a imza attı.

Göztepe Başkanı Rasmus Ankersen, Lis'i sarı-kırmızılıların hisselerini devralmadan önce iki takım arasında oynanan İzmir derbisinde izleyip Southampton'a almıştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap