SON DAKİKA



Haber > Spor > Görelespor iddialı

Görelespor iddialı

19 Ekim 2023 Perşembe - 11:39




Sezona 3-1’Lik Kelkitgücü galibiyetiyle başlayan Görelespor, Kireçhane ile iç sahada oynayacağı karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmayı planlıyor.





Kelkitgücü ile oynadıkları maçı değerlendiren Görelespor Teknik Sorumlusu Soner Teke; “Kelkit ile oynadığımız maçın zor geçeceğini biliyorduk. Bu zorluğu da maçta gördük. İyi hazırlandığımız bir karşılaşmaydı. Rahmetli Başkanımız Engin Camadan için oynayacağımızın sözünü vermiştik. Rakım çok yüksekti. Çocuklar rakıma alışana kadar biraz sıkıntı yaşadılar. Yediğimiz golden sonra hemen reaksiyon verdiler ve maçı kazanmayı başardılar. Kelkit deplasmanından sakat ve cezalı vermeden geldik. Bu haftaki rakibimiz Kireçhane’nin ilk hafta maçını izledik. Kolay maç yok. Kireçhane ilk hafta Arsin İdmanyurdu’nu 3-0 yendi. Analizlerimize göre çocuklarımızı çalıştıracağız. İnşallah o karşılaşmadan da istediğimiz sonucu alarak ayrılacağız” dedi.

HABER:  EROL TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap