SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor'un gözü Adana'da

Giresunspor'un gözü Adana'da

26 Ağustos 2015 Çarşamba - 00:34




Yeşil-Beyazlı ekibin Başkanı Mustafa Bozbağ, “Önümüzde uzun bir yol var. Bu köprünün altından çok sular akacak. Giresunspor istenilen noktaya gelecek”





PTT 1. Lig’in 2015-2016 sezonunun ilk iki haftasında henüz galibiyetle tanışamayan Giresunspor’da Başkan Mustafa Bozbağ, geçen süre zarfını değerlendirdi. Yeşil-Beyazlı taraftarlardan biraz sabırlı olmalarını isteyen Bozbağ,  gelecek haftalarda istenilen sonuçların alınacağını ifade etti. 

Bozbağ, “Karabük maçında olanlar ortada. O maçın ikinci yarısında Giresunspor’un neler yapabileceğini gördük. Elazığ deplasmanından puanla dönmek önemliydi ve öyle de oldu. Takımın, hırs ve isteği bizi ilerisi için ümitlendiriyor. Zamanla çok daha iyi olacağız” diye konuştu. 

Takımdaki taşların zamanla yerine oturacağını belirten Bozbağ, “Önümüzde uzun bir yol var. Bu köprünün altından çok sular akacak. Bütçemize göre en iyi kadroyu oluşturduk. Bazı eksikliklerimizin zamanla çözüleceğini düşünüyorum. Tüm oyuncularımız; nerede, hangi taraftar için oynadıklarını iyi biliyorlar” dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap