SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor'da savaş çıkacak!

Giresunspor'da savaş çıkacak!

04 Ağustos 2015 Salı - 00:44




Başkan Yardımcısı Nahid Yamak, transferleri planlanan oyuncular hakkında konuştu, mevkilerinde forma savaşına girecek futbolcuları transfer edecekleri





PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’da Başkan Yardımcısı Nahid Yamak, Yeşil-Beyazlı takıma katkı sağlayacak isimleri transfer ettiklerini ve etmeye devam edeceklerini söyledi. Transferde önceliklilerinin sol bek ve ön libero olduğunun altını çizen Yamak, “Sol bek yerli, ön libero yabancı olabilir. Listemizde birkaç isim var. Üzerinde konuşup tartışıyoruz. Mevkilerinde forma savaşına girecek oyuncuları transfer edeceğiz” dedi. Görev süreleri boyunca belirledikleri transfer politasını izlediklerini kaydeden Yamak, “Bizim bir çizgimiz var. O çizgi üzerinden hareket ediyoruz. Bizim kasamızda milyon dolarlar olsaydı buraya yıldız oyuncuları getirebilirdik. Biz her sezon olduğu gibi bu sezon da bütçemize göre hareket ediyoruz. Transfer çok kolay gibi gözükse de meşakkatli bir iş. Biz de biliyoruz Giresunspor Kulübü’nün çeklerini dağıtmasını. İleriyi düşünerek adım atıyoruz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap