SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor’da düğüm çözülüyor

Giresunspor’da düğüm çözülüyor

26 Haziran 2016 Pazar - 11:15




Yeşil-Beyazlılar bugün yapacağı kongreyle birlikte başkanını seçecek. Genel kurulda başkan Mustafa Bozbağ’ın tek aday olması bekleniyor





PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’da düğüm bugün çözülecek. Geçtiğimiz sezon son anda play-off’a kalma şansını kaçırarak camianın 40 yıllık Süper Lig özlemine son veremeyen Çotanaklar bugün gerçekleştireceği olağan genel kurulun ardından yeni sezon hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek. Mevcut başkan Mustafa Bozbağ’ın tek liste ile girmesi beklenen kongre saat 14.00’da başlayacak. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilecek olan kongre öncesi başkan Mustafa Bozbağ’ın mevcut yönetimindeki bazı isimleri değiştireceği ileri sürüldü.

imzalar atılacak

Giresunspor’da pazartesi gününden itibaren transfer çalışmaları ağırlık kazanacak. Şu ana kadar Pazarspor’dan Aykut Civelek ile 2 yıllık anlaşmaya varan Yeşil-Beyazlıların pazartesi gününden itibaren prensip anlaşmasına vardığı başka isimleri de Giresun’a getirip kulüp renklerine bağlaması bekleniyor. Teknik direktör konusunu da çözüme kavuşturmayı arzulayan Çotanaklarda bu hafta içinde bazı girişimlerde bulunulması bekleniyor. Başkan Mustafa Bozbağ’ın birkaç isimle bir araya gelip yeni sezonda takımı bu kişilerden birine teslim etmesi bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap