SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > YAZ BİR DESTAN DAHA GİRESUN’UM

YAZ BİR DESTAN DAHA GİRESUN’UM

31 Ocak 2018 Çarşamba - 09:55




Yeşil-Beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Fenerbahçe’yi ağırlarken ikinci maç öncesinde avantajlı bir skor elde etmek istiyor.





TFF 1. Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor bugün Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe’yi konuk edecek. İkinci maç öncesinde avantajlı bir skor elde etmek isteyen Yeşil-Beyazlılar taraftarı önünde kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur’da Cizrespor’u 4. Tur’da Menemen Belediyespor’u kupanın dışına iten Akın Çorap Giresunspor, 5. Tur’da Aytemiz Alanyaspor’u son 16 Tur’unda da Süper Lig’in lideri Medipol Başakşehir’i deviren Yeşil-Beyazlılar Fenerbahçe’yi de bu seriye ekleyerek adını yarı finale yazdırmanın planlarını yapıyor.

HAKEM: Yaşar Kemal Uğurlu

SAAT: 20.30

STAT: Atatürk


YAYIN: A Spor

AÇ GİRESUNSPOR

Ahmet

Caner

Aykut


Abdülkerim

Çağlar

Dimitriadis

Dodo

Dialiba


Carioca

Korkishko

Sinan

TEKNİK DİREKTÖR

Metin Diyadin


FENERBAHÇE

Kameni

Hasan Ali

Isla

Mehmet T.


Roman

Mehmet E.

Eljif

O.Kağan

Alper

Valbuena

Soldado

TEKNİK DİREKTÖR

Aykut Kocaman

Yolumuzdan dönmeyeceğiz

Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, Fenerbahçe maçı öncesinde oyuncularına uyarılarda bulunurken taraftarlarını mutlu edecek bir skorla sahadan ayrılmaları gerektiğini ifade etti. Diyadin, “Kupada önemli başarılara imza attık. Yolumuzda ilerliyoruz. Bu yoldan da dönmeyi düşünmüyoruz. Ancak ligde son haftalarda istenilen sonuçları alamıyoruz. Bu duruma son verecek olan da bizleriz. Fenerbahçe maçına çıkın ve kendinize yakışan bir futbolla taraftarı mutlu edin. Terinizin son damlasına kadar mücadelenizi gösterin” dediği öğrenildi.

Rakibimizden çekinmiyoruz

Akın Çorap Giresunspor Asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, Fenerbahçe’den çekinmediklerini ifade etti. "Çeyrek finale Süper Lig'in liderini eleyerek geldik. Herkes kuralar çekildiğinde Medipol Başakşehir'i favori görmüş, 'Kesin tur atlar.' denilmişti. Ancak öyle olmadı. Rakibimizi elemeyi başardık. Kupada şimdiki rakibimiz Fenerbahçe. Türkiye'nin en önemli kulüplerinden biri, önemli oyunculara sahipler ama kesinlikle onlardan çekinmiyoruz. Rakibimizle şansımız eşit. Fenerbahçe'yi eleyerek yarı finale yükselirsek bu kesinlikle sürpriz olmaz" ifadelerini kullandı.

İlk idmana Çıktılar

Akın Çorap Giresunspor’un önceki gün kadrosuna kattığı üç isim takımla birlikte çalışmalara başladı. Fenerbahçe maçı hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Yeşil-Beyazlılar yeni tranfserleri takımla birlikte ilk idmana çıktı. Henrique Almeida, Batuhan Altıntaş ve Ahmed Abed tesislerde yapılan çalışmala katılırken yeni takım arkadaşlarıyla da tanıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap