SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Rota yeniden süper olacak!

Rota yeniden süper olacak!

22 Mayıs 2018 Salı - 11:15




Çotanakların Başkan Yardımcısı Özkul, 2018-2019 sezonuna Süper Lig parolasıyla başlayacaklarını açıklarken transfer döneminde Giresunspor’u hedefe taş





Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor'da, Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul, Yeşil-Beyazlı camiada merakla beklenen konularda önemli açıklamalar yaptı. Özkul, Giresunspor’un bir üst lige yükselme hedefiyle yeni sezona gireceğini, tüm planlamaların da buna göre yapıldığını vurguladı.

Özkul, "İyi başladığımız ligi maalesef yaşadığımız şanssızlıklar nedeniyle hedefimizin uzağında tamamladık. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Ümidimizi önümüzdeki sezona bıraktık. Hatalarımızdan dersler alarak gelecek sezonun planlamasını yapıyoruz. Giresun halkına bir söz verdik. Bunu yerine getirmek için mücadelemiz sürecek” dedi.

Özkul, transfer döneminde Giresunspor'u Süper Lig hedefine taşıyacak oyuncuları kadroya dahil edeceklerini aktardı. Önceliklerinin iç transfer olduğunu ve teknik direktör Metin Diyadin ile yapacakları görüşmede takımda kalacak oyuncuları belirleyeceklerini kaydeden Özkul, "Gelecek sezon güçlü bir takım kurmak istiyoruz. Önceliğimiz iç transferi sonuçlandırmak. Ardından dış transfere yön vereceğiz" dedi.

Reis’ten beklenti büyük

Akın Çorap Giresunspor’un ara transfer döneminde Gazişehir Gaziantep’ten kadrosuna kattığı Muhammet Reis, Yeşil-Beyazlı formayla ligde 8 maçta görev yaptı. Tecrübeli oyuncu 8 maçta, 3 gol, 2’de asist sığdırmayı başardı. Giresunspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Muhammet Reis, özellikle ligin son haftalarındaki istekli görüntüsüyle büyük beğeni toplamıştı.


Birçok şampiyonluğu bulunan Muhammet Reis’in, iyi bir hazırlık dönemiyle birlikte yeni sezonda Giresunspor’un en önemli kozlarından biri olması muhtemel görünüyor. Son dönemde 10 numara pozisyonunda bu yükü taşıyacak oyuncu eksikliğini fazlasıyla hisseden Giresunspor’un, formda bir Muhammet Reis ile 2018-2019 sezonunda 10 numara mevkisinde sorun yaşaması beklenmiyor.

Yönetime önemli

GÖREV DÜŞÜYOR

Akın Çorap Giresunspor geçen sezon yarım bıraktığı işi bu sezon tamamlamak istiyor. Yeni sezonda Giresun halkının Süper Lig özlemini dindirmek isteyen Yeşil-Beyazlılar, bütün planlarını bu hedef doğrultusunda şekillendiriyor. Yeşil-Beyazlı camiada Giresunspor yönetiminden şehri şampiyonluk havasına sokacak bir kadro oluşturmasını bekliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap