SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > KENDİMİZE YENİ SAYFA AÇACAĞIZ!

KENDİMİZE YENİ SAYFA AÇACAĞIZ!

23 Mart 2018 Cuma - 01:30




Akın Çorap Giresunspor Asbaşkanı Kazancıoğlu, “Sezon sonuna kadar az da olsa play-off iddiamızın peşinde koşacağız. Her maç bizim için final niteliğin





Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor'un Asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, sezon sonuna kadar play-off hedefini kovalayacaklarını belirterek lige verilen aranın kendilerine ilaç gibi geldiğini ifade etti. Kazancıoğlu, "Play-off potasının uzağında kaldık ancak her şey bitmiş değil, matematiksel olarak şansımız devam ediyor. Sezon sonuna kadar az da olsa play-off iddiamızın peşinde koşacağız” dedi.

Artık het maçın kendileri için final niteliğinde olacağını belirten Kazancıoğlu, “Her maç bizim için final niteliğinde olacak. Milli maç arası bu süreç öncesi adeta ilaç gibi geldi. Arayı iyi değerlendirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı. Kazancıoğlu, sezonun 29. haftasında 31 Mart Cumartesi günü sahalarında Altınordu'yu konuk edeceklerini dile getirerek, hedeflerinin rakiplerini yenerek ligde çıkışa geçmek olduğunu kaydetti.

Çotanakların zorlu virajı

Akın Çorap Giresunspor’un dört haftalık maç programı belli oldu. TFF’den yapılan açıklamaya göre, 29. haftada Akın Çorap Giresunspor–Altınordu maçı 31 Mart Cumartesi günü oynanacak. Bu maç saat 15.00’da başlayacak. 30. Hafta mücadelesinde Ankaragücü’ne konuk olacak Çotanaklar bu maça da 7 Nisan Cumartesi günü çıkacak. Bu maçın da başlama saati 15.00 olarak açıklandı. 31. haftada Giresun Atatürk Stadı’nda Balıkesir Baltok ile karşılaşacak Çotanaklar bu mücadeleyi ise 15 Nisan Pazar günü oynayacak. Maçın ilk düdüğü 18.00’da çalacak. 32. haftada da Akın Çorap Giresunspor, 22 Nisan Pazar günü Çaykur Rizespor’a konuk olacak. Karadeniz Derbisi’nin başlama saati de 18.00 olarak açıklandı.

Giresun’da tempo arttı


Akın Çorap Giresunspor’da tempo artıyor. Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasının ardından izine çıkan ve önceki gün çalışmaların startını veren Yeşil-Beyazlılar, milli maç arasından sonra oynayacağı Altınordu maçı hazırlıklarını hüm hızıyla devam ettiriyor. Teknik direktör Metin Diyadin nezaretinde zorlu 90 dakikanın hazırlıklarına devam eden Çotanakların moralsiz olduğu gözlemlendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap