SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Hayallerimizden vazgeçecek değiliz!

Hayallerimizden vazgeçecek değiliz!

17 Mayıs 2018 Perşembe - 09:57




Çotanakların Başkan Yardımcısı Özkul, “Süper Lig hayallerimizi ertelemiş olabiliriz ama bu hayalimizden asla vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz” dedi.





Giresunspor Kulüp Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul, yeni sezon öncesi yeşil beyazlı camiaya önemli mesajlar gönderdi. “Giresunspor’da çıta artık çok yükseldi. Bizim bu çıtayı daha da yükseltmemiz gerekiyor” diyen Özkul, “Biz yıllarca 1. Lig’de kalıcı olmak için mücadele ettik. 2017-2018 sezonuna ise tek hedef şampiyonluk parolasıyla başladık. Ancak bu hedefimize ulaşamadık. Bunun burukluğunu ve üzüntüsünü herkes kadar bizlerde yaşıyoruz” dedi.

Özkul, “Gönül isterdi ki 2017-18 sezonu sonunda hedefimize ulaşalım ve Giresun halkının 41 yıllık Süper Lig hayalini bitirelim ama olmadı. Çok istedik ama maalesef olmadı. İster şanssızlık deyin, ister başka bir şey deyin. Artık yapacak bir şey yok. Geçmişten gerekli dersleri çıkartıp önümüze bakmamız lazım. Hayallerimizden vazgeçecek değiliz. Hayallerimizi ertelemiş olabiliriz ama asla vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz” diye konuştu.

Özkul, “Hayat devam ediyor. Giresunspor yarım asırlık koca bir çınar. Giresunspor bu şehrin en önemli marka değeri. Ve biz bu şehrin en önemli marka değerini Süper Lig’e taşımaya kararlıyız. Herkes şundan emin olsun ki Giresunspor er ya da geç Süper Lig’e çıkacak” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap