SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresun’un parlayan yıldızları

Giresun’un parlayan yıldızları

07 Mayıs 2018 Pazartesi - 16:49




Yeşil-Beyazlılar sezon sonunda hedefe ulaşamasa da Korkishko ve Sinan Özkan attıkları 6'şar golle en başarılı futbolcular oldu.





Akın Çorap Giresunspor geride kalan 2017-2018 sezonunda istediği hedefe ulaşamadı. Sezona şampiyonluk parolasıyla başlamasına rağmen yaşanan kayıpların ardından ligi orta sıralarda bitiren Yeşil-Beyazlı ekipte Korkishko ve Sinan Özkan attıkları 6’şar golle Çotanakların parlayan yıldızları oldu.

Giresunspor rakip filelere 50 gol attı. Takımın en golcü oyuncuları 6’şar golle Ukraynalı Dmytro Korkishko ve Sinan Özkan oldu. Panajotis Dimitriadis de 5 golle takımına katkıda bulundu. Devre arasında büyük umutlarla transfer edilen Henrique Almeida 4 gole imza attı.

Ara transferin son günlerinde kriz çıkararak takımdan ayrılan Junior Dale 4 gol kaydederken yine ara transferde Giresunspor’a gelen Muhammet Reis 3 gol attı. Savunmada görev yapmasına rağmen Çağlar Birinci de 3 gol kaydetmeyi başardı. Takımda zaman zaman forma şansı bulan Fatih Atik 3 gole imzasını koydu.

Savunmacılar sessiz kalmadı

Akın Çorap Giresunspor’un savunmasında görev yapan isimler de skora katkıda bulundu. Savunmanın bel kemiği Aykut Demir 2, büyük umutlarla kadroya katılan ancak beklentilerin çok uzağında kalan Boubacar Dialiba Diabang 2, Recep Aydın 2, Jones Da Silva Lopes 1, orta sahanın vazgeçilmez oyuncusu Dodo 1, devre arasında transfer edilen Ahmad Abed 1, Bursaspor’dan kiralanan Kofi 1 gol kaydetti. Devre arasında Giresunspor’dan ayrılan Mehmet Akyüz yeşil-beyazlı formayla 4 gol atarken, 1 golü de 25. haftada Giresun Atatürk Stadı’nda Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile oynanan karşılaşmada Mehmet Erdem kendi kalesine attı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap